Wijnkamer

Restaurant De Burgemeester in Linschoten biedt gasten de mogelijkheid om te dineren of te lunchen in de prachtige wijnkamer. Deze kamer is omringd door duizenden kurken en straalt een unieke sfeer uit die volledig gewijd is aan wijn.

Het is de perfecte setting voor de echte wijnliefhebber die wil genieten van een unieke en intieme eetervaring. Je wordt omringd door een prachtige verzameling wijnen en kurken, terwijl je geniet van heerlijke gerechten en bijpassende wijnen.

De wijnkamer is een unieke en onvergetelijke ervaring, waarbij je het gevoel hebt dat je dineert in je eigen privéwijnkelder. Het is een perfecte keuze voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea of romantische diners voor twee. de wijnkamer is geschikt tot 8 personen.

Best Award of Excellence van de Wine Spectator

2022 heeft Restaurant de Burgemeester de Best Award of Excellence van de Wine Spectator mogen ontvangen. Dit is een zeer prestigieuze award binnen de wijnindustrie en wordt jaarlijks uitgereikt aan restaurants die uitblinken in hun wijnkaart en -service.

Wine Spectator is een toonaangevend tijdschrift in de wijnindustrie en publiceert elk jaar een lijst met winnaars van de Wine Spectator Awards. Deze awards zijn ontworpen om uitmuntende wijnkaarten en -programma's van restaurants over de hele wereld te erkennen en te belonen

Om in aanmerking te komen voor een Wine Spectator Award, moeten restaurants een uitstekende wijnkaart presenteren die aansluit bij het menu en de smaak van de gasten. De jury beoordeelt de inzendingen op basis van de kwaliteit, diepte, variatie, originaliteit en waarde van de wijnen die worden aangeboden.