Menu
Menu Expertise
5-gangen | 115 |
6-gangen | 135 | *
7-gangen | 155 | **
Wilde zeebaars
kers | paling | rode biet
Noordzeekrab
soubise | hazelnoot | eendenlever
Tarbot
Vin jaune | kokkels | bleekselderij
Langoustine **
vanille | knolselderij | verbena
Hoender *
wortel | Tsuyu | kumquat
Zomer ree
kool | citroen | Garam masala
Perzik
munt | amandel | yoghurt
Vegetarisch menu
5-gangen | 115 |
6-gangen | 135 | *
7-gangen | 155 | **
Meloes ui
garam masala| prei | ponzu
Gyoza **
shiitake | rettich| kokos
Rode biet *
lavas | sake | geitenkaas
Pompoen
tamarinde | sereh | witte soja
Courgette
tomaat | salie | ratatouille
Bimi
yuzu kosho | tofu | kefir
Perzik
munt | amandel | yoghurt
Lunch menu
Dagelijks wisselend menu wat de natuur ons brengt.
2-gangen | 65
3-gangen | 75
4-gangen | 85
Op zaterdagmiddag serveren wij buitenom ons expertise & vegetarische menu ook een proeverijmenu van 6 gerechten | 95
Zaterdagavond serveren wij uitsluitend een zes of zeven gangen menu
Wenst u a la carte te eten? Vraag naar onze a la carte kaart.
Vermelde menu's zijn een impressie. Tijdens uw bezoek kunnen door dagelijkse verse aanvoer van producten mutaties in de ingrediënten en de gerechten voorkomen