Menu
Menu Expertise
5-gangen | 115 |
6-gangen | 135 | *
7-gangen | 155 | **
Toro
jalapeño | mierikswortel | ponzu
Bloemkool
Parmezaan | witte aceto | druif
Snoekbaars en Croûte
snoekbaars | bleekselderij | citroen
Zeetong **
spekbokking | lavas | knolselderij
Morille *
kalfstong | pruim | albufera
Hertenrug
brioche | herve | schorseneer
Pure chocolade
passievrucht | tonkaboon | ommelette sibérienne
Vegetarisch menu
5-gangen | 115 |
6-gangen | 135 | *
7-gangen | 155 | **
Wortel
sinaasappel kosho| amandel | bosui
Bloemkool
Parmezaan | witte aceto | druif
Aardpeer *
vadouvan | komijn | kokos
Rode kool
sherry | mierikswortel | witte bonen
Icli köfte **
komkommer | peper | komijn
Biet
lavendel | cranberry | pecannoot
Pure chocolade
passievrucht | tonkaboon | ommelette sibérienne
Lunch menu
Dagelijks wisselend menu wat de natuur ons brengt.
2-gangen | 65
3-gangen | 75
4-gangen | 85
Op zaterdagmiddag serveren wij buitenom ons expertise & vegetarische menu ook een proeverijmenu van 6 gerechten | 95
Zaterdagavond serveren wij uitsluitend een zes of zeven gangen menu
Wenst u a la carte te eten? Vraag naar onze a la carte kaart.
Vermelde menu's zijn een impressie. Tijdens uw bezoek kunnen door dagelijkse verse aanvoer van producten mutaties in de ingrediënten en de gerechten voorkomen