Menu
Menu Expertise
5-gangen | 115 |
6-gangen | 135 | *
7-gangen | 155 | **
Kingfish
scheermes | amba | gember
St. Jacobsschelp
kaffir | pompoen | laos
Asetra kaviaar **
Fette Berta | aardappel | Crème fraîche
snoekbaars
Hollandaise | paling | prei
Zwezerik *
risotto | citrus | dragon
Anjou duif
lardo | spruit | schorseneer
Baileys
ananas | koffie | zure mat
Vegetarisch menu
5-gangen | 115 |
6-gangen | 135 | *
7-gangen | 155 | **
Bonen
ricotta | groene curry | bonenkruid
Tomaat
zeesla | artisjok | gember
Gyoza **
shiitake | rettich| kokos
Rode kool
sherry | mierikswortel | witte bonen
Icli köfte *
komkommer | peper | komijn
Meiknol
herfst truffel | amandel | Douruval
Baileys
ananas | koffie | zure mat
Lunch menu
Dagelijks wisselend menu wat de natuur ons brengt.
2-gangen | 65
3-gangen | 75
4-gangen | 85
Op zaterdagmiddag serveren wij buitenom ons expertise & vegetarische menu ook een proeverijmenu van 6 gerechten | 95
Zaterdagavond serveren wij uitsluitend een zes of zeven gangen menu
Wenst u a la carte te eten? Vraag naar onze a la carte kaart.
Vermelde menu's zijn een impressie. Tijdens uw bezoek kunnen door dagelijkse verse aanvoer van producten mutaties in de ingrediënten en de gerechten voorkomen