Menu
Menu Expertise
5-gangen | 110 |
6-gangen | 130 | *
7-gangen | 150 | **
Sint-Jacobsschelp
zeesla | mescal | bergamot
Noordse steurgarnaal *
Gremolata | amandel | Hollandaise
Snoekbaars
Pineau des charentes | morielje | reypenaer
Tarbot
groene kool | geiten boter| komijn
Kalfszwezerik **
bospeen| bloedsinaasappel| radijs
Entrecote
shiitake | knolselderij | dragon
Witte chocolade
verveine | kalamansi | soufflé
Vegetarisch menu
5-gangen | 110 |
6-gangen | 130 | *
7-gangen | 150 | **
Meloes ui
garam masala| prei | ponzu
Gyoza **
shiitake | rettich| kokos
Rode biet *
lavas | sake | geitenkaas
Pompoen
tamarinde | sereh | witte soja
spruit
artisjok | spelt | sherry
Bimi
yuzu kosho | tofu | kefir
Witte chocolade
verveine | kalamansi | soufflé
Lunch menu
Dagelijks wisselend menu wat de natuur ons brengt.
2-gangen | 65
3-gangen | 75
Op zaterdagmiddag serveren wij buitenom ons expertise & vegetarische menu ook een proeverijmenu van 6 gerechten | 95
Zaterdagavond serveren wij uitsluitend een zes of zeven gangen menu
Wenst u a la carte te eten? Vraag naar onze a la carte kaart.
Vermelde menu's zijn een impressie. Tijdens uw bezoek kunnen door dagelijkse verse aanvoer van producten mutaties in de ingrediënten en de gerechten voorkomen