Uit eten woerden

Culinair uit eten Woerden kan bij Restaurant de Burgemeester! Wij serveren de lekkerste gerechten waar heerlijk van genoten kan worden in ons sfeervolle restaurant. De gerechten zijn allemaal van hoog niveau en kwaliteit. Graag stellen wij u voor aan ons hechte team. Sander Spruijt is onze chef-kok en werkt al bij De Burgemeester sinds 2013. Hij begon ooit bij restaurant de Burgemeester als leerling-kok en is uitgegroeid tot souschef. Sander legt de focus op smaak en werkt graag met verse topproducten tijdens het koken. Hierdoor creëert hij heerlijke smaaksensaties in de gerechten. Anne Hövels is onze gastvrouw en heeft de Cas Spijkers Academie gevolgd. Ze heeft daarnaast een aantal vak gerelateerde prijzen gewonnen zoals de Medaille of Excellence. Ze heeft werkervaring opgedaan bij vele toprestaurants en werkt nu vol passie in Restaurant de Burgemeester. Haar passie op het gebied van eten is kaas, ze geeft graag advies hierover. Op topniveau uit eten Woerden kan bij Restaurant de Burgemeester!

Wijnarrangement bij het uit eten Woerden
Bij Restaurant de Burgemeester is er een breed wijnassortiment. Alle wijnen komen uit verschillende streken, zijn van verschillende druiven gemaakt of hebben verschillende smaken. Het is ook mogelijk om advies te krijgen van ons personeel over welke wijn het beste bij welk gerecht past. Als u bij elk gerecht een bijpassende wijn wilt drinken is het ook mogelijk om voor een wijnarrangement te gaan. Wij verzorgen dan bij elk gerecht een bijpassende wijn.

Wijnkaart

Speciale taxiservice bij de Burgemeester
Als u bij restaurant de Burgemeester gaat eten en graag bij elk gerecht een bijpassend wijntje drinkt is het handig om met een taxi naar huis te gaan achteraf. Wij hebben een geweldige deal met Taxi Lopikerwaard. Wanneer u maximaal 10 kilometer moet rijden kost dit maar €27,50 voor een retourrit. Per elke kilometer extra wordt er dan € 2,50 betaald. Ter vergelijking, stel u moet 14 kilometer rijden, dan kost het bij ons voor een retourrit € 35,- en bij een reguliere taxi kost dit al gauw € 70,-.

Meer informatie