Uit eten woerden

Ervaar culinaire kwaliteiten met uit eten in Woerden bij Restaurant de Burgemeester! Wij serveren de lekkerste gerechten waar heerlijk van genoten kan worden in ons sfeervolle restaurant. De gerechten zijn allemaal van hoog niveau en uitsluitend top kwaliteit. Om u te laten zien waar deze kwaliteit vandaan komt stellen wij u graag voor aan ons hechte team. Sander Spruijt is onze chef-kok en werkt sinds 2013 al bij De Burgemeester. Hij begon ooit bij restaurant de Burgemeester als leerling-kok en is uitgegroeid tot souschef. Sander legt de focus op smaak en werkt graag met verse topproducten tijdens het koken. Hiermee creëert hij heerlijke smaaksensaties in al zijn gerechten. Anne Hövels is uw gastvrouw en heeft de aan de hoog aangeschreven Cas Spijkers Academie gestudeerd. Ze heeft na haar studie een aantal vak gerelateerde prijzen gewonnen zoals de Medaille of Excellence. Ze heeft werkervaring opgedaan bij vele toprestaurants en werkt nu vol passie in Restaurant de Burgemeester. Haar passie op het gebied van eten ligt bij kazen, ze geeft hier dan ook graag advies hierover.

Wijnarrangement bij het uit eten Woerden
Bij Restaurant de Burgemeester is er een breed wijnassortiment aanwezig. Onze wijnen komen uit een verschillende wijnstreken, zijn van de beste druiven gemaakt en hebben voortreffelijke smaken. Het is ook mogelijk om advies te krijgen van ons personeel over welke wijn het beste bij uw gerecht past. Als u bij ieder gerecht een bijpassende wijn wilt drinken is het ook mogelijk om voor een wijnarrangement te kiezen. Wij verzorgen dan bij elk gerecht een bijpassende wijn.

Wijnkaart

Speciale taxiservice bij de Burgemeester
Als u bij restaurant de Burgemeester gaat eten en graag bij ieder gerecht een heerlijk, bijpassend wijntje drinkt is het verstandig om na afloop met een taxi naar huis te gaan. Hiervoor hebben wij een geweldige deal met Taxi Lopikerwaard. Indien u maximaal 10 kilometer hoeft te rijden kost dit slechts €27,50 voor een retourrit. Per elke kilometer extra wordt er dan € 2,50 betaald. Ter vergelijking, stel u moet 14 kilometer rijden, dan kost het bij ons voor een retourrit € 35,- en bij een reguliere taxi kost dit al gauw € 70,-.

Meer informatie