Sfeervol thuis dineren

Bij restaurant de Burgemeester is het mogelijk om het heerlijke eten van onze menukaart naar u thuis te halen. Soms is het net wat leuker om met de gasten lekker thuis te eten en genieten van de lekkerste culinaire gerechten. Op deze manier kan er thuis of bijvoorbeeld op kantoor met collega’s genoten worden van de gerechten van De Burgemeester. Het is dan mogelijk om samen met ons een menu samen te stellen dat past bij de gelegenheid. Een groot voordeel voor u is dat u na het eten niet meer naar huis hoeft!

Meer weten over de mogelijkheden van De Burgemeester over thuis dineren? Klik dan hier!

Genieten in het restaurant De Burgemeester

Het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon bij ons in het restaurant te komen eten in plaats van thuis dineren. Wij ontvangen u graag in ons sfeervolle restaurant in Linschoten. U kunt bij ons culinair genieten van al onze heerlijke gerechten. Alle gerechten zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit. Wij stellen u graag voor aan het hechte team dat deze gerechten mogelijk maakt. Allereerst willen wij u voorstellen aan onze chef-kok Sander Spruijt die al sinds 2013 in ons restaurant werkt. Zijn focus ligt tijdens het koken voornamelijk op de smaak van de gerechten en daarbij werkt hij het liefst met verse topproducten. Sander creëert door zijn unieke werkwijze de meest lekkere gerechten. Anne Hövels is de gastvrouw van restaurant de Burgemeester. Tijdens haar opleiding aan de Cas Spijkers Academie heeft zij zich ontwikkeld tot een van de beste gastvrouwen ter wereld. Daarna heeft zij de nodige werkervaring opgedaan bij verschillende toprestaurants overal in Nederland. Nu gooit ze al haar passie in haar werk bij De Burgemeester.

Wijnarrangement

Thuis dineren of in het restaurant dineren, bij elke mogelijkheid kan er een wijnarrangement voor u geregeld worden. Bij restaurant de Burgemeester is er een groot aanbod van wijn beschikbaar uit een diversiteit van wijnstreken. Bij elk gerecht kunnen wij door het brede aanbod een bijpassende wijn serveren, hierin adviseren wij u graag. Als u niet na wilt denken kan er een wijnarrangement klaar gezet worden waarbij wij per gerecht de best passende wijnen uitzoeken die erbij passen.

Bekijk hier onze wijnkaart!

Wij staan u graag te woord om alle mogelijkheden door te spreken!