Sfeervol thuis dineren

Bij restaurant de Burgemeester is het mogelijk om het heerlijke eten van onze menukaart naar huis te halen. Soms is het net wat leuker om met de gasten lekker thuis te eten en hier te genieten van de heerlijkste culinaire gerechten. Op deze manier kan er thuis of bijvoorbeeld op kantoor met collega’s genoten worden van de gerechten van de Burgemeester. Het is dan mogelijk om samen met ons een menu samen te stellen wat geschikt is voor de gelegenheid. Een groot voordeel is dat u hierna niet meer naar huis hoeft!

Meer weten over de mogelijkheden van De Burgemeester over thuis dineren? Klik dan hier!

Genieten in het restaurant De Burgemeester

Het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon bij ons in het restaurant te komen eten in plaats van thuis dineren. Wij ontvangen u graag in ons sfeervolle restaurant in Linschoten. U kunt hier culinair genieten van al onze heerlijke gerechten die op de kaart staan. Al onze gerechten zijn van hoge kwaliteit. Wij stellen u graag voor aan het hechte team dat deze gerechten mogelijk maakt. Allereerst willen wij u voorstellen aan onze chef-kok Sander Spruijt die al sinds 2013 in ons restaurant werkt. Zijn focus tijdens het koken ligt vooral op de smaak van de gerechten en daarnaast werkt hij het liefste met verse topproducten. Sander creëert door zijn werkwijze de meest heerlijke gerechten. Anne Hövels is de gastvrouw van restaurant de Burgemeester. Tijdens haar opleiding aan de Cas Spijkers Academie heeft zij onder andere het vak goed geleerd. Daarna heeft zij de nodige werkervaring opgedaan bij verschillende toprestaurants overal in Nederland. Nu gooit ze al haar passie in het werk bij de Burgemeester.

Wijnarrangement

Thuis dineren of in het restaurant dineren, bij elke mogelijkheid kan er een wijnarrangement aangeschaft worden. Bij restaurant de Burgemeester is er een groot aanbod van wijn beschikbaar uit verschillende landen. Bij elk gerecht kunnen wij hierdoor een bijpassende wijn serveren en wij adviseren u hier graag bij. Als u niet na wilt denken kan er een wijnarrangement aangeschaft worden waarbij wij per gerecht nauwkeurig de wijn uitzoeken die erbij past.

Bekijk hier onze wijnkaart!

Wij staan u graag te woord om alle mogelijkheden door te spreken.