Een Michelin-sterrenrestaurant vlakbij Woerden

Op zoek naar een culinaire bestemming tijdens uw verblijf nabij Woerden? Ontdek ons restaurant in Linschoten, waar we u verwelkomen voor een gastronomische ervaring die al uw verwachtingen overtreft. Of u nu op zoek bent naar een intiem diner voor twee of een gezellig samenzijn met vrienden en familie, wij bieden de perfecte setting voor elke gelegenheid. 

Of u nu wilt lunchen of dineren, er is van alles mogelijk

Laat u verleiden door onze indrukwekkende wijnkaart met maar liefst 650 verschillende wijnen, samengesteld om uw smaakpapillen te verwennen. Of u nu kiest voor een volledig privé bijeenkomst, geniet van een uitgebreide maaltijd aan onze lange tafel in de sfeervolle serre, de voorkeur geeft aan een intieme setting in onze wijnkamer of het hele restaurant exclusief voor u en uw gasten wilt reserveren, wij bieden diverse mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen. 

Voor groepen vanaf 6 personen staan onze medewerkers klaar om met u de verschillende opties te bespreken en uw bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen. Op slechts een paar minuten van Woerden verwelkomt Restaurant de Burgemeester u voor een lunch of diner.

restaurant in woerden

Dinertafel in de serre

Parkeergelegenheid restaurant de Burgemeester

Wanneer u bij ons komt lunchen of dineren hoeft u zich geen zorgen te maken om parkeergelegenheid. Parkeren is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid rondom het restaurant. Met trots dragen wij een prestigieuze Michelinster en staan wij bekend als dé bestemming voor fijnproevers die streven naar een buitengewone culinaire beleving, we hopen u snel te mogen verwelkomen.

Maak uw reservering binnenkort bij ons

Voor reserveringen kunt u ons telefonisch bereiken op 0348 – 41 40 40 of gebruikmaken van ons handige online reserveringssysteem. Laat ons uw culinaire reis verzorgen en geniet van een onvergetelijke avond in ons restaurant vlakbij Woerden. Ons adres: Raadhuisstraat 17, 3461 CW Linschoten.