Restaurant omgeving Utrecht

Wilt u heerlijk culinair genieten bij een restaurant omgeving Utrecht? Dan is restaurant de Burgemeester misschien waar

u naar op zoek bent! De heerlijkste gerechten worden in dit sfeervolle restaurant geserveerd. De gerechten die geserveerd worden zijn allemaal van de

hoogste kwaliteit. Wij stellen ons hechte team graag aan u voor. Allereerst verzorgt onze chef-kok Sander Spruijt onder andere de heerlijkste gerechten. De focus tijdens het koken wordt door Sander op de smaken gelegd. Daarnaast werkt hij het liefst met de verste topproducten. Hij creëert de lekkerste gerechten door zijn werkwijze. Daarnaast staat Anne Hövels klaar om u te komen verwelkomen. Door haar opleiding aan de Cas Spijkers Academie weet zij als de beste hoe zij een goede gastvrouw kan zijn. Zij adviseert u het liefste over de kazen die De Burgemeester op het menu heeft staan. Voor een culinair restaurant omgeving Utrecht kan u zeker bij de Burgemeester terecht!

Wijnarrangement

Restaurant omgeving UtrechtNaast heerlijk eten serveert restaurant de Burgemeester ook de heerlijkste wijnen. Op de wijnkaart staan honderden verschillende wijnen die wij u kunnen aanbieden. Door de ruime keus is er bij elk mogelijk gerecht wel een bijpassende wijn te vinden. Wij adviseren hier graag in! Het is ook mogelijk om een wijnarrangement te bestellen. Bij elk gerecht serveren wij de wijn die hier het beste bij past!

 

 

Bekijk hier onze wijnkaart!

 

Taxiservice

Wanneer u nog naar huis moet, maar wel een lekker wijntje bij de gerechten wil drinken bieden wij de taxiservice aan. Het is mogelijk om voor €27,50 een retourrit te boeken bij ons, mits u minder dan 10 kilometer moet rijden. Bij elke kilometer extra moet er €2,50 betaalt worden voor een retourtje. Wanneer u bijvoorbeeld 14 kilometer heen en terug moet rijden betaalt u bij een reguliere taxi in de omgeving van Utrecht al snel €70 en bij ons kost dit maar €35. Wie weet tot snel bij restaurant de Burgemeester!