Meer voor Mannen

Geplaatst op

De Burgemeester organiseert een avond alleen voor mannen!
Dat betekent: lekker eten en drinken aan grote tafels, en natuurlijk praten over voetbal, mooie auto’s, gave horloges…
Maar aan dat soort onderwerpen hoeven we jullie vast niet te helpen herinneren!

De typische Mannenavond vindt plaats op 15 maart a.s. Voor €100,- p.p. kom je niets te kort!

Graag bij interesse met als onderwerp ‘Mannenavond’ mailen naar info@deburgemeester.nl.

EXTRA! – Februari-actie

Geplaatst op

Wegens succes verlengd: een 5-gangenmenu inclusief…
mousserend aperitief, amuses, wijnarrangement, tafelwater en koffie/thee met friandises voor maar €100,- per persoon!

Alleen te bestellen in de maand februari op de dinsdag, woensdag en donderdag (niet op Valentijnsdag), dus wees er snel bij!

Reserveren voor deze actie kan door te mailen naar info@deburgemeester.nl met als onderwerp ‘100€all-in’.

Personeel in het zonnetje: Shannon

Geplaatst op

In dit item van “Personeel in het zonnetje” maken we kennis met Burgemeester-teamlid Shannon. Lees verder om haar beter te leren kennen!

Wie ben je?
Shannon Hofman, geboren in Stadskanaal en opgegroeid in een klein dorpje in Drenthe. Op jonge leeftijd ben ik naar de randstad verhuisd. Hier heb ik mijzelf ontwikkeld en mijn liefde voor het vak ontdekt.

Wat doe je bij De Burgemeester?
Ik ben sommelier en dus verantwoordelijk voor de wijnen.

Hoe lang werk je hier al?
Ik ben op 1 september gestart, dus bijna 4 maanden inmiddels!

Hoe ben je hier terechtgekomen?
Ik heb Anne ontmoet tijdens een wijnreis naar Duitsland. Kort daarna stuurde Anne in een algemene e-mail dat ze op zoek was naar een sommelier. Een tijdje later heb ik hierover contact met haar opgenomen en zo is het balletje gaan rollen.

Op welke dagen werk je?
Ik werk fulltime en ben alle geopende dagen aan het werk, dus van dinsdag t/m zaterdag.

Wat doe je het liefst buiten werktijd?
In mijn vrije tijd ben ik ook altijd met eten en drinken bezig. Ik ben een echte levensgenieter en mijn man gelukkig ook. Of we nu samen uit eten gaan, of ons thuis uitsloven, er staat altijd een mooie fles wijn op tafel!

Wat vind je het leukste aan je werk?
Mijn grootste passie ligt bij de wijnen. Ik vind het erg leuk om nieuwe wijnen te ontdekken voor mijn gasten. Ik kan ze namelijk zeer verrassen met wijnen uit Oost-Europese landen. (Denk aan: Bulgarije, Slovenië, Hongarije en Roemenië.) Deze wijnen vind ik erg interessant, omdat ze nog redelijk onontdekt zijn in Nederland.

Wat is jouw favoriete gerecht bij De Burgemeester?
Op dit moment is dat het gerecht met zeetong – hibiscus – framboos – rode biet waar ik erg van onder de indruk was en ik ook gelijk een spannende roséwijn bij in gedachten had.

Vacature: parttime bedieningsmedewerker

Geplaatst op

De Burgemeester is per direct op zoek naar een enthousiaste, gedreven parttime bedieningsmedewerker!

Ben jij leergierig en staat gastvrijheid hoog in het vaandel bij jou? We zoeken iemand vanaf 18 jaar voor in de weekenden en vanaf mei/juni ook voor de doordeweekse dagen.

Heb jij ervaring in de horeca en vooral veel liefde voor lekker eten en mooie wijnen? Je wordt de rechterhand van onze vaste bedieningsmedewerk(st)ers, je zal gasten ontvangen, gerechten toelichten en vooral onze gasten een beleving meegeven! Ben jij sociaal, ambitieus, gastvrij en wil jij graag een hoge kwaliteit service verlenen? Lees dan snel verder.

Je komt terecht in een professioneel, jong, energiek en gedreven team met veel kennis. Wij willen de beste dienst bieden en ook een relaxte sfeer behouden voor onze gasten. Wij zoeken iemand die zichzelf durft te zijn en goed kan inspelen op de wensen van onze gasten.

Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Ben jij gedreven en zou je graag op sterrenniveau willen werken? Dan is deze functie wellicht wat voor jou!

Durf jij deze uitdaging aan? Stuur dan je motivatie en cv naar info@deburgemeester.nl ter attentie van Anne.

Alvast een gelukkig 2019!

Geplaatst op

Vanaf zondag 30 december gaan wij er eventjes tussenuit, om zelf wat ontspanning te pakken! We staan vanaf donderdag 10 januari weer voor onze gasten klaar.

Wij wensen iedereen een hele fijne en goede jaarwisseling, een gezond en gelukkig 2019 en verwelkomen jullie graag in het nieuwe jaar!