Open op Koningsdag!

Geplaatst op

Met Koningsdag zijn wij geopend! Wij vieren dat onze koning jarig is en daarom serveren wij op zaterdag 27 april een 5-gangenmenu voor €65,- p.p. exclusief dranken.

Reserveren kan per e-mail via info@deburgemeester.nl. Laat daarin even weten dat je van deze knallende actie gebruik wil maken!

Van Mannenavond naar Ladies Night

Geplaatst op

Vrijdag 15 maart verzorgden we onze eerste Mannenavond! De mannen namen plaats aan een grote aanschuiftafel, dronken bier, mooie wijnen en aten prachtige ‘mannelijke’ gerechten. Er was een goochelaar aanwezig die spectaculaire trucs deed en er was een jukebox die zelf bediend kon worden. Daarnaast was er een challenge: de mannen moesten noteren waarom chef-kok Sander bij hen thuis zou moeten koken. Degene met de meest originele reden was de winnaar. Het was een gezellige boel!

MAAR… De vrouwen kunnen natuurlijk niet achterblijven! Dus dames opgelet: binnenkort organiseert De Burgemeester een echte Ladies Night. Houd onze Facebookpagina en website dus goed in de gaten!

Cocktail time!

Geplaatst op

Ken jij onze Margarita cocktail al? Op ons aperitiefkaartje zijn verschillende cocktails terug te vinden, die we voor jou kunnen bereiden.
De Margarita is één van onze favorieten! Wil je deze lekkere cocktail ook thuis eens maken? Check dan snel het recept hieronder!

Benodigdheden en bereidingswijze:
– Vul de cocktailshaker met ijsblokjes
– Voeg 30 ml limoensap toe
– Voeg 50 ml tequila toe
– Voeg 40 ml venkellikeur toe
– Maak de rand van het glas nat met een partje limoen
– Zet het glas met de rand in het zout, totdat het eraan blijft plakken
– Shake met ijs en strain in een Martiniglas zonder ijs
– Garneer met een schijfje limoen

Op welk feestje ga jij hiermee de show stelen? Cheers!

Afwassers gezocht!

Geplaatst op

De Burgemeester is per direct op zoek naar afwassers voor de woensdag-, donderdag- en zaterdagavond!

Zoek jij een bijbaantje en wil je werken in het allerleukste en gezelligste restaurant van Nederland? Of ken je misschien iemand die bij ons wil werken? Laat het ons dan weten via een berichtje naar info@deburgemeester.nl.

Nieuws!

Geplaatst op

De Burgemeester gaat verbouwen… Dat betekent onder meer dat wij er private dining ruimtes bij krijgen!

De grote verbouwing staat gepland in onze zomersluiting: vanaf 6 tot 27 augustus 2019. Bent u benieuwd naar wat er verder allemaal gaat gebeuren? Blijf ons dan volgen via de nieuwsbrief en onze social mediakanalen!

Wist u dat…?

Geplaatst op

…De Burgemeester ambassadeur is geworden van Bollinger Champagne?
Daarom hebben we een mooie, nieuwe huischampagne, namelijk Bollinger Special Cuvée!

Heeft u deze champagne al eens geproefd? Bollinger is een echt familiebedrijf, gevestigd in de Franse plaats Ay sinds 1829. Voor deze champagne wordt voornamelijk veel pinot noir aangeplant met daarbij chardonnay en pinot meunier. De Bollinger Special Cuvée bestaat uit 60% pinot noir, 25% chardonnay en 15% pinot meunier. De champagne is vol en rijk met mooie tonen van brioche.

Bent u nieuwsgierig naar welke smaken u nog meer kunt herkennen in deze champagne? Wij schenken (o.a.) de Bollinger Special Cuvée nu per glas voor het aperitief! Binnenkort zal de hele lijn van Bollinger op onze wijnkaart te vinden zijn. Ook daar van zullen wij de nieuwe releases presenteren!