Feest door teamleden Shannon en Yentle

Geplaatst op

Het is weer feest voor het team van De Burgemeester!

Onze leerling-kok, Yentl van Gilst, won samen met Marco van der Wijngaard van ’t Amsterdammertje* de prestigieuze
Bocuse d’Or-wedstrijd! Daarnaast bleek ze ook nog eens de beste commis van de wedstrijd. In 2020 zullen Yentl en
Marco samen Nederland vertegenwoordigen in Talinn, Estland. Wat een supergave ervaring voor haar!

De vrouwen doen het goed bij De Burgemeester, want onze sommelier Shannon Hofman maakt kans op een mooie titel!
Zij is genomineerd voor Talentvol Gastvrouw van het Jaar, vanuit de ‘Proefschrift Restaurant Awards’. Op 14 oktober a.s.
gaat zij de strijd aan om deze felbegeerde titel onder jonge professionals te bemachtigen!

Gefeliciteerd allebei!

Feestelijk kerstdiner

Geplaatst op

De koude, maar sfeervolle maanden komen eraan, het schiet alweer op: Kerst is in zicht!

Fijn om te weten: ons speciale kerstmenu is al bekend! Komen jullie bij ons genieten?

Wij serveren 6 bijzondere gangen à €115,- p.p. inclusief verschillende amuses.

Een reservering maken, is al mogelijk (zie menubalk), graag onder vermelding van ‘Kerstdiner’.

 

Kerstmenu 2019

Noordzee krab –  avocado – bergamot – waterkers

Kingfish – aubergine – ui – ansjovis

Tarbot – gnocchi – truffel

Ossenstaart – selderij – sambai

Hert – schorseneer – hazelnoot – zwarte knoflook

Kerstdessert

Truffelweekend – 8 & 9 november

Geplaatst op

Ons jaarlijkse Truffelweekend komt er weer aan!
8 & 9 november a.s. serveren wij uitsluitend een uniek truffelmenu. Ons team kan niet wachten om deze avond (weer) voor
jullie te verzorgen met de overheerlijke truffel in de hoofdrol!

Het draait om 5 prachtige gangen met witte of zwarte truffel à €110,- p.p. inclusief verschillende amuses. Nieuwsgierig naar
de gerechten? Zie onderstaand alvast het menu!

Reserveren kan via de menubalk en graag onder vermelding van ‘Truffelweekend’.

 

Truffelmenu 2019
Scheermes – amandel – kervel – zwarte truffel

Ganzenlever – brioche – kwartelei – witte truffel

Hoender – crème volaille – aardpeer – zwarte truffel

Pasta – witte truffel

Rund – wang – klei en hooi – zwarte truffel

Foto’s na de verbouwing

Geplaatst op

Inmiddels zijn wij 4 weken open na onze verbouwing. Heb jij onze mooie, nieuwe inrichting al gezien?
Hieronder kun je alvast wat impressiefoto’s bekijken!

“In alle aspecten van de verbouwing was ‘duurzaamheid’ de rode draad, zegt het echtpaar Spruijt. Daarom werd gekozen voor
led-verlichting, isolerende beglazing en koken op elektra in plaats van op gas. ‘We willen ons het restaurant graag helemaal
eigen maken en ook uitstralen wat bij ons past’, zegt Sander Spruijt.” – Uit een artikel op Misset. Lees deze hier in zijn geheel.

Burgemeester 2.0: Kennismakingsmenu

Geplaatst op

Heb je al kennisgemaakt met ons vernieuwde interieur (of wil je voor een tweede, een derde, … keer kennis komen maken 😉 )?

Nog tot 10 november a.s. geniet je bij De Burgemeester van een exclusief kennismakingsmenu ter ere van onze verbouwing!
Het gaat om een subliem 5-gangenmenu inclusief aperitief, voor €80,- p.p. Heerlijk, toch?

Kunnen jullie niet wachten om het resultaat te bewonderen? Reserveer (zie menubalk) dan snel een tafel bij ons o.v.v. ‘Kennismakingsmenu’!

Private dining: serre en wijnkamer

Geplaatst op

Heb je ook al gezien dat wij er twee private dining ruimtes bij krijgen?

Er wordt een serre aangebouwd die jullie kunnen reserveren voor private dining voor maximaal 24 personen. Daarnaast wordt er een wijn-
kamer gecreëerd waar je maximaal met 8 personen kunt komen genieten. Dan zitten jullie tussen alle mooie wijnen van De Burgemeester!
Het is ook mogelijk om op aanvraag de private dining ruimtes op zondag en maandag te reserveren.

Ook groepen tot 70 couvert kunnen wij kwijt in ons vernieuwde restaurant.
Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op.