Alvast een gelukkig 2019!

Geplaatst op

Vanaf zondag 30 december gaan wij er eventjes tussenuit, om zelf wat ontspanning te pakken! We staan vanaf donderdag 10 januari weer voor onze gasten klaar.

Wij wensen iedereen een hele fijne en goede jaarwisseling, een gezond en gelukkig 2019 en verwelkomen jullie graag in het nieuwe jaar!

Laatste kans in 2018!

Geplaatst op

Na de Kerst zijn we tot en met 29 december geopend. Op 27, 28 en 29 december serveren wij een 5-gangenmenu inclusief mousserend aperitief, amuses, wijnarrangement, tafelwater en koffie/thee met friandises voor maar €100,- per persoon.

Heb je zin om na alle kerstdrukte heerlijk te ontspannen, onder het genot van een bijzonder 5-gangen all-in menu? Reserveren kan direct door te mailen naar info@deburgemeester.nl.

DIY Kerstcocktail van De Burgemeester

Geplaatst op

Heb je al eens één van onze cocktails geprobeerd? Wij hebben een zalige kerstcocktail om de avond goed mee te starten. Vind je het leuk om deze sfeervolle cocktail ook eens thuis te maken en misschien wel te serveren bij jullie eigen kerstdiner? Volg dan de stappen uit het onderstaande recept:

  1. Pak een cocktailglas en vul deze met ijs;
  2. Voeg 60 ml rode vermouth en 120 ml tonic toe;
  3. Roer dit goed door elkaar;
  4. Voeg daar zeste van een sinaasappel en een kaneelstokje aan toe;
  5. Rasp hier als laatste nootmuskaat overheen;
  6. En… KLAAR! Cheers!

Kerst: nog een paar plekken!

Geplaatst op

De tijd vliegt voorbij en voor je het weet is het Kerst… Alle geïnteresseerden opgelet, want De Burgemeester heeft 2de kerstdag nog maar enkele tafels vrij!

Wij serveren een speciaal kerstmenu van 6 gangen à €120,- per persoon (exclusief dranken). Nog geen dinerplannen voor 2de Kerstdag? Kom dan heerlijk bij ons genieten! Klik hier voor meer informatie over de menukeuzes en het reserveren.

Smiley boter: en de winnaars zijn…

Geplaatst op

Afgelopen maand is onze inbox overstroomd met botersmaakideeën! Wat een enthousiasme en toffe, lekkere inzendingen kwamen er voorbij. Super! Helaas kunnen we niet alle bedachte smaken uitbrengen, dus we moesten even streng zijn…

De verzonnen smaak van twee culinair-creatieve mensen sprong er meteen uit. Namelijk de ‘Gember-Kaneel’-boter van Chantal Wijkmans en Daan Marcus. Gefeliciteerd met de winst!

Ben jij een van de twee bovengenoemde gelukkigen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar info@deburgemeester.nl. Jullie ontvangen binnenkort een heerlijk flesje champagne. Uiteraard zal de botersmaak vanaf heden bij De Burgemeester te proeven zijn. Bedankt voor jullie hulp!

Herfstspecial t/m 21-12-2018

Geplaatst op

De herfst is nu echt begonnen. Dagen worden weer korter, buiten wordt het steeds frisser en de bomen beginnen hun bladeren te verliezen… Het is een seizoen waar de chef veel inspiratie uit haalt! Wie krijgt er van dit sfeertje nou niet spontaan trek in knusse herfstgerechten?

Van dinsdag t/m vrijdag serveren we bij De Burgemeester een bijzonder 5-gangen seizoensmenu voor €60,- per persoon (excl. dranken). Speciaal voor wie in deze koudere periode zin heeft in een liefdevol en passend herfstdiner! Reserveren kan direct door te mailen naar info@deburgemeester.nl.