PS: het is alweer bijna Kerst…

Geplaatst op

Misschien ben je er nog totaal niet mee bezig, maar let op: voor je het weet is het Kerst! De Burgemeester is op 1e en 2e Kerstdag geopend voor een diner vanaf 18:30 uur.

Voor €120,00 per persoon (exclusief dranken) word je op deze speciale avond voorzien van een 6-gangen kerstmenu. Houd voor de keuze uit de gerechten de nieuwsbrief van volgende maand in de gaten!

Met je collega’s een gezellige avond tegemoet onder het genot van een mooie kerstlunch of een lekker kerstdiner? Dat kan! Zowel bij jou op locatie, als bij ons in het restaurant. We horen graag wat je voorkeur is en hoe wij het jouw gezelschap het beste naar hun zin kunnen maken.

Geïnteresseerd in een persoonlijke of een zakelijke kerstmaaltijd? Dan ontvangen wij graag bij een reservering de volgende gegevens van je: naam, telefoonnummer, met hoeveel personen je komt en wat eventuele dieet-/allergiewensen zijn. Reserveren kan direct door te mailen naar info@deburgemeester.nl.

 

Truffelweekend 16 en 17 november

Geplaatst op

Het is binnenkort weer tijd voor het welbekende truffelweekend van De Burgemeester!

Op 16 en 17 november kan je bij ons aanschuiven en in overvloed genieten van de beste truffel-gerelateerde gerechten en Italiaanse wijnen.

Het al jaren bekende truffelconcept van De Burgemeester bestaat uit een 5-gangenmenu, met zowel witte als zwarte truffel voor €110,00 per persoon (exclusief dranken).

Geïnteresseerd in een overheerlijk truffeldiner? Dan ontvangen wij graag bij een reservering de volgende gegevens van je: naam, telefoonnummer, met hoeveel personen je komt en wat eventuele dieet-/allergiewensen zijn. Reserveren kan direct door te mailen naar info@deburgemeester.nl.

Personeel in het zonnetje: Marieke

Geplaatst op

In dit item van “Personeel in het zonnetje” maken we kennis met Burgemeester-teamlid Marieke. Lees verder om haar beter te leren kennen!

Wie ben je?
Mijn naam is Marieke Löhr, ik ben 23 jaar en woon in Veenendaal.

Wat doe je bij De Burgemeester?
Ik ben Assistent Maître.

Als je leerling bent, op welke school zit je? En welk jaar?
Ik ben geen leerling, maar ik volg op dit moment de cursus SDEN 3 en via de Alliance Gastronomique volg ik de cursus Gastronoom.

Hoe lang werk je hier al en hoe ben je hier terechtgekomen?
Sinds juni 2018. Het leek mij een superleuk bedrijf om bij te werken en daarom heb ik gesolliciteerd. Met name de gedrevenheid van Sander en Anne sprak mij erg aan en het leek mij heel tof om in zo’n jong team te werken.

Op welke dagen werk je?
Van dinsdag tot en met zaterdag.

Wat doe je het liefst buiten werktijd?
Ervaringen opdoen bij andere collega’s en fotograven in de natuur.

Wat vind je het leukste aan je werk?
De omgang met gasten, het werken met mooie producten en dan met name de kaas en wijn.

Wat is jouw favoriete gerecht bij De Burgemeester?
Het gerecht waarin rolmops is verwerkt. Dit is een kleine salade van gerookte aardappel met kappertjes, ui en augurk, een crème gemaakt van rolmops en een granité van crème fraîche met daar bovenop Anna Dutch-kaviaar.

Smiley boter: bedenk een nieuwe smaak en win!

Geplaatst op

Ze worden langzaam steeds bekender: De Burgemeester “Smiley botertjes”. Oftewel onze vrolijke botergezichtjes, die iedere gast zelf mag uitkiezen bij het heerlijke brood dat wij serveren. Dat geldt zowel voor de lunch als tijdens een diner.

Op dit moment bestaan onze smaken uit: Zeezout, Koffie & Eekhoorntjesbrood en Basilicum & Kokos. Echter willen we ons assortiment uitbreiden en daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken! Bedenk jij onze nieuwste botersmaak voor november/december?

Houd je culinaire brein niet langer in bedwang, brainstorm mee en maak ook nog eens kans op een fijne prijs: een lekkere fles champagne, speciaal bij je thuisgestuurd.

Denk jij nou dé perfecte botersmaak te hebben verzonnen? Stuur dan snel een bericht naar: info@deburgemeester.nl. We zijn ontzettend benieuwd naar alle inzendingen! Medio november wordt de winnaar bekend gemaakt.

PS: Mocht je een Smiley botertje zó leuk en lekker vinden, dan is het goed om te weten dat ze los te verkrijgen zijn. Op die manier kan je er ook thuis van genieten… en op een gegeven moment misschien zelfs van je eigen verzonnen versie!

Beste fromager van het jaar??

Geplaatst op

Super trots, want onze Joost is genomineerd voor de award FROMAGER VAN HET JAAR!
Op 24 september moet hij zich presenteren op de showcase van de Gault&Millau!
Op 6 november weten we of hij de award in handen mag nemen!