lunch

In het voormalig raadhuis van Linschoten vind u restaurant De Burgemeester. Waar de naam De Burgemeester dus vandaan komt laat zich dankzij deze locatie gemakkelijk raden. De Burgemeester is een zeer exclusief restaurant waar liefde en passie voor eten & drinken centraal staan.

Restaurant De Burgemeester

Het prachtige restaurant wordt geleid door twee mensen en een fantastisch team: Sander Spruijt  en Anne Hövels. Sander Spruijt is de chef-kok van ons restaurant met een Michelinster. Sander heeft zich binnen de keuken van De Burgemeester al vele jaren ontwikkeld en zijn kwaliteiten laten zien. Begonnen als leerling-kok heeft hij zich ontwikkeld tot zelfstandig kok en zelfs tot souschef. Hierna werd hij benoemd tot chef-kok van het restaurant. Naast Sander Spruijt staat de gastvrouw van restaurant de Burgemeester: Anne Hövels. Anne heeft haar sporen in de restaurantwereld al vele malen verdiend. Zo is ze een top gastvrouw, Nederlands kampioen zelfs, heeft ze een Medaille of Excellence bij de Worldskills en werd ze tweede bij de American Skills.

Zo leest u al, restaurant De Burgemeester is beslist geen normaal restaurant. Voor een prachtig diner met de mooiste gerechten en wijnen bent u hier aan het juiste adres. Bij restaurant De Burgemeester bent u verzekerd van top-gerechten uit een top keuken!

Lunch Woerden

Naast een goed diner kunt u bij restaurant De Burgemeester ook terecht wanneer u op zoek bent naar een bijzondere, exclusieve lunch. Woerden ligt net naast Linschoten en daardoor kunt u voor een geweldige lunch rond Woerden goed terecht bij De Burgemeester. Wilt u komen lunchen bij restaurant De Burgemeester? Reserveer dan gemakkelijk online. Zo bent u altijd verzekerd van een tafel in ons mooie restaurant. Het is ook mogelijk om voor een groep te reserveren, of een diner bij u thuis opgediend te krijgen. Dat zorgt voor een bijzondere huiselijke sfeer. Neem hiervoor contact met ons op.

Blijf op de hoogte van restaurant De Burgemeester en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram! Zo mis je nooit iets van onze bijzondere menu’s of arrangementen! Kom voor de meest exclusieve lunch in Woerden naar Restaurant de Burgemeester!