Lunch Woerden

In het voormalig raadshuis van Linschoten vindt u restaurant De Burgemeester. Waar de naam De Burgemeester dus vandaan komt laat zich gemakkelijk raden. De Burgemeester is een zeer exclusief restaurant waar passie en liefde voor eten & drinken centraal staat.

Restaurant De Burgemeester

Dit prachtige restaurant wordt  geleid door twee mensen: Sander Spruijt  en Anne Hövels. Sander Spruijt is de chef-kok van dit restaurant met een Michelinster. Sander heeft zich binnen de keuken van De Burgemeester al vele jaren laten zien. Van leerling-kok werkte hij zich op tot zelfstandig kok en zelfstandig werkend kok en zelfs tot souschef. Hierna werd hij benoemd tot chef-kok. Naast Sander Spruijt staat de gastvrouw van restaurant de Burgemeester: Anne Hövels. Anne Hövels heeft haar sporen in de restaurantwereld al vele malen verdiend. Zo is ze een top gastvrouw, Nederlands kampioen, heeft ze een Medaille of Excellence bij de Worldskills en werd ze tweede bij de American Skills.

Zo leest u al, restaurant De Burgemeester is beslist geen normaal restaurant. Voor een prachtig diner met de mooiste gerechten en wijnen bent u hier aan het juiste adres. Bij De Burgemeester bent u verzekerd van top-producten uit een topkeuken.

Lunch Woerden
Echter kunt u bij restaurant De Burgemeester ook terecht wanneer u op zoek bent naar een bijzondere, exclusieve, lunch. Woerden ligt net naast Linschoten en daardoor kunt u voor een geweldige lunch Woerden goed terecht bij De Burgemeester.

Wilt u komen lunchen bij restaurant De Burgemeester? Reserveer dan even online. Zo bent u altijd verzekerd van een plekje. Ook is het mogelijk om voor een groep te reserveren, of een diner bij u thuis opgediend te krijgen. Dat zorgt voor een bijzondere, huiselijke sfeer. Neem hiervoor eventjes contact met ons op.

Blijf op de hoogte van restaurant De Burgemeester en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram! Zo mis je nooit iets van onze bijzondere menu’s of arrangementen! Kom voor de meest exclusieve lunch Woerden naar Restaurant de Burgemeester!