Menu
Menu Expertise
5-gangen | 110
6-gangen | 130 | *
7-gangen | 150 | **
Roscoff ui
garnaal | gezouten citroen | ponzu
Oester
bloemkool | hazelnoot | codium | **
Langoustine
yuzu kosho | verveine | risotto| *
Snoekbaars
saus Veronique | plankton | bieslook
Zwartpoot hoender
pompoen | limoenblad |kokos
Hertenkalf
rode biet | cantharel grise | vossenbes
Mandarijn
gezouten karamel | karnemelk | yuzu
Vegetarisch menu
5-gangen | 100 |
6-gangen | 120 | *
7-gangen | 140 | **
Gele biet
mierikswortel | bergamot | kardemom
Chawanmushi
shiitake | aubergine | dragon
Dadel
wortel | yuzu-kosho | duindoorn | *
Boerenkool
gnocchi | belper knolle | ui | **
Artisjok
sherry | salie| aubergine
Morielje
lavas | asperge | aardappel
Banaan
karamel | bergamot| muscovado
Wenst u a la carte te eten? Vraag naar onze a la carte kaart.
Vermelde menu's zijn een impressie. Tijdens uw bezoek kunnen door dagelijkse verse aanvoer van producten mutaties in de ingrediënten en de gerechten voorkomen