Gezocht: leerling/stagiair bediening en afwasser

Geïnteresseerden opgelet: De Burgemeester heeft nog verschillende vacatures openstaan!

Leerling/stagiair bediening: Ben jij leergierig en wil je graag werken in een restaurant op hoog niveau? Wil jij de fijnste kneepjes van het vak ontdekken en meer leren over gastronomie? Vanaf september 2019 komt er een plaats vrij als leerling/stagiair in ons bedieningsteam! Wij zoeken iemand die enthousiast en gedreven is en liefde heeft voor het vak.

Afwasser: Ben jij 15 jaar of ouder en zoek je een bijbaantje voor in de avonduren? Je werkt vanaf 18:00 uur en één of meerdere dagen in de week. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? En ben je op zoek naar een baantje waar je in de weekenden of juist door de weeks kan werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ben jij of ken je iemand die in één van deze plaatjes past? Stuur dan je CV naar info@deburgemeester.nl of neem snel contact met ons op via
0348 414040.

Geplaatst in Nieuws.