Bollinger

Wist u dat…?

…De Burgemeester ambassadeur is geworden van Bollinger Champagne?
Daarom hebben we een mooie, nieuwe huischampagne, namelijk Bollinger Special Cuvée!

Heeft u deze champagne al eens geproefd? Bollinger is een echt familiebedrijf, gevestigd in de Franse plaats Ay sinds 1829. Voor deze champagne wordt voornamelijk veel pinot noir aangeplant met daarbij chardonnay en pinot meunier. De Bollinger Special Cuvée bestaat uit 60% pinot noir, 25% chardonnay en 15% pinot meunier. De champagne is vol en rijk met mooie tonen van brioche.

Bent u nieuwsgierig naar welke smaken u nog meer kunt herkennen in deze champagne? Wij schenken (o.a.) de Bollinger Special Cuvée nu per glas voor het aperitief! Binnenkort zal de hele lijn van Bollinger op onze wijnkaart te vinden zijn. Ook daar van zullen wij de nieuwe releases presenteren!

Geplaatst in Nieuws.