Wijn inschenken

Vacature: parttime bedieningsmedewerker

De Burgemeester is per direct op zoek naar een enthousiaste, gedreven parttime bedieningsmedewerker!

Ben jij leergierig en staat gastvrijheid hoog in het vaandel bij jou? We zoeken iemand vanaf 18 jaar voor in de weekenden en vanaf mei/juni ook voor de doordeweekse dagen.

Heb jij ervaring in de horeca en vooral veel liefde voor lekker eten en mooie wijnen? Je wordt de rechterhand van onze vaste bedieningsmedewerk(st)ers, je zal gasten ontvangen, gerechten toelichten en vooral onze gasten een beleving meegeven! Ben jij sociaal, ambitieus, gastvrij en wil jij graag een hoge kwaliteit service verlenen? Lees dan snel verder.

Je komt terecht in een professioneel, jong, energiek en gedreven team met veel kennis. Wij willen de beste dienst bieden en ook een relaxte sfeer behouden voor onze gasten. Wij zoeken iemand die zichzelf durft te zijn en goed kan inspelen op de wensen van onze gasten.

Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Ben jij gedreven en zou je graag op sterrenniveau willen werken? Dan is deze functie wellicht wat voor jou!

Durf jij deze uitdaging aan? Stuur dan je motivatie en cv naar info@deburgemeester.nl ter attentie van Anne.

Geplaatst in Nieuws.