Marieke

Personeel in het zonnetje: Marieke

In dit item van “Personeel in het zonnetje” maken we kennis met Burgemeester-teamlid Marieke. Lees verder om haar beter te leren kennen!

Wie ben je?
Mijn naam is Marieke Löhr, ik ben 23 jaar en woon in Veenendaal.

Wat doe je bij De Burgemeester?
Ik ben Assistent Maître.

Als je leerling bent, op welke school zit je? En welk jaar?
Ik ben geen leerling, maar ik volg op dit moment de cursus SDEN 3 en via de Alliance Gastronomique volg ik de cursus Gastronoom.

Hoe lang werk je hier al en hoe ben je hier terechtgekomen?
Sinds juni 2018. Het leek mij een superleuk bedrijf om bij te werken en daarom heb ik gesolliciteerd. Met name de gedrevenheid van Sander en Anne sprak mij erg aan en het leek mij heel tof om in zo’n jong team te werken.

Op welke dagen werk je?
Van dinsdag tot en met zaterdag.

Wat doe je het liefst buiten werktijd?
Ervaringen opdoen bij andere collega’s en fotografen in de natuur.

Wat vind je het leukste aan je werk?
De omgang met gasten, het werken met mooie producten en dan met name de kaas en wijn.

Wat is jouw favoriete gerecht bij De Burgemeester?
Het gerecht waarin rolmops is verwerkt. Dit is een kleine salade van gerookte aardappel met kappertjes, ui en augurk, een crème gemaakt van rolmops en een granité van crème fraîche met daar bovenop Anna Dutch-kaviaar.

Geplaatst in Nieuws.