Smileyboter 2

Smiley boter: bedenk een nieuwe smaak en win!

Ze worden langzaam steeds bekender: De Burgemeester “Smiley botertjes”. Oftewel onze vrolijke botergezichtjes, die iedere gast zelf mag uitkiezen bij het heerlijke brood dat wij serveren. Dat geldt zowel voor de lunch als tijdens een diner.

Op dit moment bestaan onze smaken uit: Zeezout, Koffie & Eekhoorntjesbrood en Basilicum & Kokos. Echter willen we ons assortiment uitbreiden en daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken! Bedenk jij onze nieuwste botersmaak voor november/december?

Houd je culinaire brein niet langer in bedwang, brainstorm mee en maak ook nog eens kans op een fijne prijs: een lekkere fles champagne, speciaal bij je thuisgestuurd.

Denk jij nou dé perfecte botersmaak te hebben verzonnen? Stuur dan snel een bericht naar: info@deburgemeester.nl. We zijn ontzettend benieuwd naar alle inzendingen! Medio november wordt de winnaar bekend gemaakt.

PS: Mocht je een Smiley botertje zó leuk en lekker vinden, dan is het goed om te weten dat ze los te verkrijgen zijn. Op die manier kan je er ook thuis van genieten… en op een gegeven moment misschien zelfs van je eigen verzonnen versie!

Geplaatst in Nieuws.