sander

Sander Spruijt

Chef-kok

Sander is geboren en getogen in Montfoort. Hij bestiert sinds augustus 2013 de keuken van restaurant De Burgemeester. Hij is zeker geen onbekende in Linschoten, want hij is hier ooit als leerling-kok begonnen. Hij kwam later als zelfstandig werkend kok terug bij De Burgemeester en werkte zich bij ons op tot souschef. Toen De Burgemeester in 2010 de Michelin ster kreeg toegewezen, was hij de tweede man in de keuken.

Sander heeft zich als kok steeds verder ontwikkeld en heeft onder andere in de keuken van ‘De Nederlanden’* in Vreeland en bij ‘Ciel Bleu’** in Amsterdam gewerkt. Sander kookt met een focus op smaak en verse topproducten, zoveel mogelijk van het seizoen. En dat kunt u proeven. Verfijnde smaakcombinaties, op topniveau.

Geplaatst in Team.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *