anne

Anne Spruijt – Hövels

Gastvrouw

Anne is geboren en getogen in het fantastische Twente, zoals ze zelf zegt. Ze heeft o.a. de Cas Spijkers Academie gevolgd en meegedaan aan vele vak wedstrijden. Ze is een top gastvrouw, Nederlands kampioen en een Medaille of Excellence bij de WorldSkills. Tevens is ze tweede bij de American Skills.

Anne heeft het vak geleerd bij Ciel Bleu** in het Amsterdamse Okura, waar ze drie jaren met veel plezier heeft gewerkt. Haar verdere werkervaring heeft ze opgedaan bij verschillende toprestaurants, waaronder de Swarte Ruijter* in Holten, de Basiliek* in Harderwijk  en La Provence* in Driebergen. Ook heeft Anne heel veel liefde voor kaas, ze adviseert u graag!

Geplaatst in Team.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *